Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Britaniji

Tinejdžer osuđen na doživotni zatvor jer je 94 puta izbo majku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kieren Smith, tinejdžer koji je imao 16 godina kada je iz nepoznatih razloga 94 puta na smrt izbo majku, osuđen je na doživotni zatvor.

Kako piše metro.co.uk, Smith je imao 14 godina kada je izbačen iz škole u Weymouthu, nakon čega se zatvorio u vlastitu sobu te pune dvije godine proveo gledajući filmove. U tom se periodu razvila njegova fascinacija noževima koja je, u kombinaciji s dvogodišnjim izbjegavanjem ljudskog kontakta, dovela do kobnog sukoba s majkom.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

>> Strava u Austriji: Hrvaticu sin izbo nožem 7 puta i 2 dana proveo pored leša

Nakon što je usmrtio majku, 16-ogodišnji Smith samo se presvukao te otišao do prijatelja kao da se ništa nije dogodilo. Optuženik je pokušao i prikriti ubojstvo majke, tvrdeći policiji da je ona žrtva bratovih dugova lokalnim dilerima drogom. Međutim, policija je ubrzo pronašla po njega inkriminirajući dokaz kako je nesretna majka usmrćena nožem koji je Kieren naručio preko interneta.

Suđenje za ovaj monstruozni zločin trajalo je samo 8 dana, na kojem je sudac Guy Boney pri obrazloženju presude istaknuo kako 'ne samo da je optuženik na brutalan i šokantan način usmrtio vlastitu majku, već tijekom suđenja nije pokazao ni najmanje kajanje zbog zločina koji je počinio'. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, uz mogućnost uvjetnog izlaska nakon 15 godina odslužene robije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene