Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao se ubiti

Strava u Austriji: Hrvaticu sin izbo nožem 7 puta i 2 dana proveo pored leša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svađa oko nezaposlenosti i konzumacija droga doveli su do obiteljske tragedije u austrijskom mjestu Pischeldorf. Sin je sa sedam uboda nožem ubio majku.

Dva dana je 26-godišnji sin nakon ubojstva živio pored leša svoje 52-godišnje majke, za koju Kleine Zeitung piše da je porijeklom Hrvatica. Za razliku od sličnih slučajeva u kojima bi susjedi tvrdili kako se radilo o mirnoj obitelji, ovdje nije bilo tako. Policija je zbog problematičnog sina često intervenirala, pričaju susjedi.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

>> Došao u školu, pucao u sina (7), a onda se ubio

Ubijena majka ima još jednog, mlađeg sina, koji živi kod sestre u inozemstvu i koji je policiji rekao kako nije mogao stupiti u kontakt niti s majkom, niti s bratom od utorka. Otac obitelji u vrijeme ubojstva nalazio se izvan grada i za ORF je rekao kako se 'to ne bi dogodilo da je bio kod kuće'.

Dvojica patrolnih policajaca prvi su došli na mjesto zločina i zatekli stravičan prizor. 26-godišnji sin bio je u istoj sobi gdje je ležala majka koju je ubio, potpuno zbunjen, a i sam se pokušao ubiti, izvijestila je lokalna policija. Navodno si je htio prerezati vrat motornom pilom.

Policija je tijelo ubijene majke poslala na obdukciju, a sina testiraju na utjecaj droga i on se nalazi u pritvoru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene