Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olupina na dnu zaljeva

Stanovnici egzotičnog otočja tvrde da su vidjeli MH370

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dnu zaljeva Bengal nalazi se olupina zrakoplova.

Istražitelji-volonteri koji tragaju za malezijskim zrakoplovom MH370 poslali su javni poziv da se potraga preusmjeri na Maldive. Andre Milane i njegov tim smatraju da olupinu koju su otkrili u zaljevu Bengal, između Malezije i Indije, treba istražiti i utvrditi je li možda riječ o avionu Malesia Airlinesa koji je nestao u ožujku 2014. godine.

Pročitajte i ovo Šri Lanka narod slavi nakon žestokih prosvjeda Predsjednik pobjegao na Maldive pa podnio ostavku, narod slavi: "Molim sve da podrže ovaj proces" Slika nije dostupna istražuju videozapis Teroristički napad na Maldivima: Uhićeni osumnjičeni za napad na troje turista

Misterij pred raspletom: Hoće li ova maramica odgovoriti na pitanja?

Područje na kojem se nalazi olupina nije pretraživano. Milane, koji radi u vojnom zrakoplovstvu, smatra da su olupinu aviona MH370, koji je nestao na letu iz Hong Konga za Peking, struje odnijele prema sjeveru. Osim toga, u noći kada je malezijski zrakoplov nestao, lokalno stanovništvo primijetio je Boeing 777 kako leti južno od Maldiva prije nego što se kružno vratio i spuštao prema zaljevu Bengal, piše News.com.au.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene