Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nađena na plaži

Misterij pred raspletom: Hoće li ova maramica odgovoriti na pitanja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maramica je pronađena lani, a sada je poslana na testiranje.

Maramica pronađena na plaži u Zapadnoj Australiji poslana je na testiranje kako bi se utvrdilo potječe li s nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa. Maramicu, koja se nalazila u zatvorenom paketiću te aviokompanije, još u lipnju prošle godine pronašao je par na plaži u Cervantesu, a sada je poslana na testiranje u Canberru, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Slika nije dostupna Let MH370 Student s američkog Stanforda tvrdi da je pronašao lokaciju najvećeg misterija zrakoplovstva

Ta vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je obilježena godišnjica nestanka famoznog leta MH370, čija sudbina još uvijek nije utvrđena.

Kingsley i Vicki Miller, koji su pronašli maramicu, rekli su da je bila u neotvorenom paketiću, što im je bilo vrlo neobično. Stručnjaci tvrde kako je moguće da je tako mali paket mogao prijeći velike udaljenosti bez štete, no boje se i da maramica neće rasvijetliti slučaj nestalog aviona ni dati više informacija o njegovoj lokaciji. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene