Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gusti dim nad gradom

Stambenu zgradu progutao plamen, poginula dva vatrogasca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su vatrogasca poginula, a dva su ozlijeđena u Kansas Cityju, a dva su ozlijeđena kada se u ponedjeljak srušila zgrada u plamenu.

Vatrogasne ekipe sinoć su oko 19:30 sati po lokalnom vremenu stigle na sjeveroistok Kansasa Cityja, pred stambenu zgradu iz koje je buktio plamen, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Krov zgrade djelomično se urušio, a stanovnici su evakuirani. 'Dva su vatrogasca poginula. Prije nego su poginuli, spasili su dva civila iznijevši ih iz zgrade. Nisu umrli uzalud', rekao je Paul Berardi, šef vatrogasaca u Kansas Cityju.

BRAVO 'MAJSTORE' Točio gorivo i htio spaliti pauka pa zapalio sve

U ovom požaru dva su vatrogasca ozlijeđena i nalaze se u bolnici. I satima nakon što je plamen buknuo u zgradi, još uvijek se nad gradom nadvijao dim. U tijeku je istraga kojom će se ustvrditi uzrok požara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene