Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobila samo lakše ogrebotine

Šokantno: Djevojčica (9) ispala s vrtuljka pri 80 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je britanska djevojčica doživjela nesreću tijekom posjeta lunaparku.

Devetogodišnja je Yasmin Vickery bila s majkom Kim i sestrom Talishom u lunaparku. Tijekom jedne je vožnje uz brzinu od 80 kilometara na sat ispala iz sjedala s gotovo pet metara visine.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

U pomoć joj je odmah stigla hitna pomoć, koja ju je odvezla u bolnicu. Mislili su da je slomila vrat, no pretrage su pokazale da je djevojčica iz inače smrtonosnoga pada izašla s tek nekoliko ogrebotina.

Prema pisanju Daily Maila, vožnju je cijelo vrijeme snimala njezina majka, koja je snimila i trenutak pada svoje kćeri. 'Nisam ništa shvaćala dok netko nije stisnuo gumb za opasnost. Sve je stalo i onda sam vidjela svoju djevojčicu kako leži na drugoj strani. Moja mlađa kćer Talisha je sve gledala, prestravljena i u suzama. Mislila je da joj je sestra mrtva', kazala je majka Kim.

>> VIDEO Šokantno slijetanje: Avionom se zabio u automobil!

Čim je shvatila što se dogodilo, majka je došla k svojoj djevojčici, a ona se požalila da ne osjeća noge. 'Pala je na bok, no da je pala na glavu, bolničari su rekli da više ne bi bila ovdje', kazala je Kim.

Malena se Yasmin sada oporavlja, a njezina majka čini sve kako bi se nesretni lunapark sigurnosno provjerio. Njega, inače, vodi putujuća obitelj iz Northamptona. Policija je pokrenula istragu o slučaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene