Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantan prizor

Policajac upucao psa dok mu je gazda bio u lisičinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uznemirujuć video u ovim trenucima obilazi svijet. Scena policajca koji je ustrijelio psa potresla je mnoge.

Javnost diljem svijeta razbjesnio je video s YouTubea na kojem se jasno vidi kako su policajci prilikom privođenja 52-godišnjeg muškarca upucali njegovog psa.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Leon Rosby iz gradića Hawthorna u Kaliforniji šetao je svog psa u nedjelju oko 19 sati kada se u blizini našlo nekoliko policijskih automobila. Rosby je izvadio mobitel te počeo snimati policijsku intervenciju kada su policajci krenuli za njim ne bi li ga zbog snimanja uhitili.

Rosby je shvatio što se događa te je svog trogodišnjeg rotweillera Maxa uveo u automobil i odšetao do policajaca koji su mu odmah stavili lisičine.

>> Policajac na ulici upucao psa koji je branio svog gazdu

Kako su ga odvodili prema svom automobilu tako je Max počeo lajati te je iskočio kroz spuštene prozore ne bi li pomogao svom gazdi. Jedan policajac ga je pokušao uhvatiti za povodac kada je pas skočio. u tom trenu ga je drugi policajac ustrijelio nekoliko puta.

Rosby, vidno u šoku, počeo je vrištati pred uzrujanom prolaznicima. 'Ubili su mog psića... Psića kojeg sam imao otkako je bio star samo 6 tjedana', rekao je Rosby kasnije.

Načelnik lokalne policije rekao je kako je policajac u psa pucao u samoobrani, ali i kako bi zaštitili samog Rosbyja. 'Znam da mu je to vlasnik i vjerojatno mu pas ne bi naudio, ali mi smo imali čovjeka u lisičinama koje je prilično onesposobljen. Dužnost nam je bila obraniti i njega', rekao je načelnik.

Leon Rosby kaže kako mu do danas nitko nije predao tijelo ubijenog psa.

Zbog uznemirujućih scena, video nećemo objaviti, no, ukoliko želite, možete ga pogledati na Youtubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene