Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tragičan rasplet

OTMICA U VOJVODINI 12-godišnjak pronađen mrtav u rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađi Stefanov brat uspio je pobjeći otmičarima i on je za sada jedini svjedok otmice.

Stefan Ilić, 12-godišnji dječak, koji je otet u Vojvodini u subotu pronađen je danas mrtav. Kako javlja B92, dječakovo je tijelo pronađeno u rijeci Karaš. Mjesto se nalazi oko 500 metara od dječakove kuće.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

Srbijanski mediji objavili su i snimku navodne otmice Stefana Ilića u Beloj Crkvi u subotu. Na snimci koju su zabilježile nadzorne kamere u subotu nešto prije 11 sati vidi se automobil u koji je navodno ubačen dječak, piše B92. Policija je obavila razgovore s velikim brojem ljudi, ali nitko za sada još nije uhićen.

Kako neslužbeno doznaje Blic, dječakova majka Gordana i otac Steva zadržani su u policiji dva dana jer njihova svjedočenja nisu uvjerila pripadnike MUP-a da se otmica Stefana zaista i dogodila, odnosno postoje indicije da su u njegov nestanak umiješani i roditelji. Mlađi Stefanov brat, Uroš, uspio je pobjeći otmičarima i on je za sada jedini svjedok otmice. 

'Mog brata su oteli ljudi sa sjekirama'

Uroš Ilić je, prenose mediji, ispričao poslje otmice da je sa Stefanom bio na polju, da su čuvali ovce i da im je prišao crni automobil sa zatamnjenim staklima.

'Izašla su trojica i jedan od njih me je uhvatio za majicu. Otrgao sam se i pobjegao kući, a Stefan je bježao prema livadi. Tada su ga stigli, ubacili u auto i otišli prema selu Jasenovu. U gepeku sam vidio nekoliko sjekira', ispričao je dječak ocu i susjedima.

 

NESTAO dana 13 06 2015 oko podne! Stefan Ilic 12 godina iz Banatske Subotice. Molim sve koji ga vide da jave na broj 0628389508 Delite molim vas!

Posted by Violetta Viki Zeneli on Saturday, June 13, 2015

 

Nestao 13-godišnjak - Sumnja se na otmicu

MUP je naveo da je dječak posljednji put viđen u selu Banatska Subotica. Prema neslužbenim informacijama, dječak je posljednji put viđen nedaleko od kuće kada je išao u polje. S mlađim bratom je ostao sam nakon što je otac morao otići na 15 minuta. Dok su dječaci bili bez nadzora naišlo je vozilo tamne boje - Stefan je otet a mlađi brat je, prema neslužbenim informacijama, mlađi je brat uspio pobjeći.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene