Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak ludila ili?

Snimka nadzorne kamere: Nezadovoljni vozač demolirao auto salon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera jednog salona za prodaju automobila u Moskvi, snimila je divljanje nezadovoljne mušterije. No, ovakvo što zasigurno niste vidjeli.

Iako se ne zna povod zbog kojeg je vozač automobila reagirao na ovakav način, ono što je poznato, jest da se incident dogodio u auto salonu Pelican-Auto u Moskvi, prije četiri dana, odnosno 7. travnja.

Pročitajte i ovo Izložba Trofeji ruske vojske - 1 Ogromna gužva Ruska vojska izložila zapadno oružje zaplijenjeno u Ukrajini: "Povijest se ponavlja" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

>> Nadzorne kamere opet u akciji: Pogledajte što izvodi ovaj vozač!

Ne samo da je vozač izrazio nezadovoljstvo, već je doslovce demolirao sve u njemu. Porazbijao je automobilom sva stakla ulaza, uletio automobilom u salon i napravio opći metež.

Jedini pokušaj da ga se spriječi, bilo je kucanje po stražnjem prozoru zaštitara, no bez uspjeha. Prema onome što se može vidjeti na snimci, u incidentu nema ozlijeđenih. Pogledajte snimku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene