Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fast food svaki dan

Smršavio 100 kilograma i sada vrijedi milijune!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije 15 godina Jared Fogle pojeo je svoj prvi pureći sendvič iz lanca brze hrane Subway. Tada je težio 200 kilograma. Osmislio je dijetu u kojoj je jedina dopuštena namirnica pureći sendvič - bez majoneze, ulja i sira. Danas je 100 kilograma mršaviji i vrijedi milijune. Postao je zaštitno lice Subwaya i sve njihove sendviče dobiva besplatno.

Fogle se kao tinejdžer hranio u lancima brze hrane i pio 15 limenki gaziranog soka na dan. Kada je njegova težina dosegla 200 kilograma odlučio je smršavjeti. Dijetu je započeo kao brucoš kada je ušetao u Subway smješten pokraj njegovog studentskog apartmana. Odlučio je svaki dan jesti pureći sendvič bez majoneze, ulja i sira i vegetarijanski za večeru. Gazirane sokove zamijenio je s dijetnima.

Pročitajte i ovo Ilustracija mještani kod Magdeburga bijesni Traži se vozač koji svakog dana baci sendvič uz autocestu: "Nije rekao ženi pa sad mora živjeti s tim" Aleksandar Vučić i Siniša Mali jeli sendvič s parizerom Mali otkrio detalje bizarnog doručka s Vučićem: "Uzeo je pola kruha, a onda je pojeo i moju četvrtinu"

Fogle se nikada nije zasitio sendviča na kojima je živio 11 mjeseci, ali ponekad bi se zaželio pizze i cheeseburgera. Izgubio je više od 100 kilograma u godinu dana, prenosi DailyNews. Vijest o njegovoj transformaciji i metodi mršavljenja brzo se proširila preko studentskog časopisa. Fotografija na kojoj Fogle pokazuje traperice opsega struka 150 centimetara privukla je lokalne medije.

>> VIDEO 'Prepolovio' se u samo godinu dana!

Uskoro su ga nazvali iz Subwaya,a nekoliko tjedna poslije Oprah ga je pozvala u emisiju. Fogle je od tada snimio preko 300 reklama za Subway.

Prije 15 godina bio je pretili student, a danas vrijedi 15 milijuna dolara. Pureći sendvič koji ga je proslavio još uvijek jede 2-3 puta tjedno. Fogle je osnovao zakladu za pomoć pretiloj djeci u borbi s kilogramima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene