Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u Sloveniji

NEOBIČAN SLUČAJ Sin ubio oca na 2127 m nadmorske visine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska policija istražuje neobičan slučaj u kojemu je pri planinarenju, na više od dvije tisuće metara nadmorske visine, smrtno nastradala jedna osoba, dok je druga - lakše ozlijeđena - uhićena odmah nakon što je helikopterom prebačena u dolinu, gdje joj je ukazana medicinska pomoć.

Tragedija se dogodila u srijedu na planinskom vrhu Zeleniške špice, na 2127 metara nadmorske visine u Kamničkim alpama, a istraga o okolnostima tragedije se nastavlja i danas.

Policija je već objavila da uhićenog 27-godišnjaka, koji je po navodima lokalnih medija sin nastradalog, sumnjiči za "kazneno djelo protiv života i tijela", odnosno odgovornost za očevu smrt.
Policija ne objavljuje detalje, no prema neslužbenim informacijama koje prenose mediji, otac i sin su se na planini posvađali i potukli, a posljedica je bila pad nastradalog u provaliju.

Policijska uprava Ljubljana koja vodi istragu objavila je da je započet izvid mjesta događaja u večernjim satima u srijedu morao biti prekinut zbog mraka i opasnog terena, pa će se u četvrtak nastaviti. (Hina)

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene