Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjela smršaviti

Eksplodirao joj želudac: Zbog želje za vitkom linijom skoro umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnja Britanka odlučila se na podvezivanje želuca kako bi stala na kraj debljanju i zbog toga je skoro umrla.

Samantha Haworth je zahvaljujući premosnici izgubila 88 kilograma. Kada se činilo da sve ide po planu Samanthu je nakon dvije godine počeo boljeti trbuh - premosnica je popustila. Zbog prejake boli otišla je u bolnicu, a nakon svega joj je želudac eksplodirao, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Liječnici su Samanthi rekli kako joj je ostalo nekoliko minuta života nakon čega je završila na operacijskom stolu. 'Želudac mi je doslovno eksplodirao, kada su me otvorili nije bilo želuca, dali su mi još 15 minuta života ukoliko nešto ne poduzmu', rekla je Samantha.

Srećom, uspjeli su joj spasiti život. Samantha je nakon operacije stavljena na aparate i ipak se probudila. 'Kada sam se probudila rekla sam da sam živa i pitala svoju majku i najbolju prijateljicu zašto plaču. Tada nisam shvaćala koliko sam bila blizu', rekla je Samantha i dodala da svojim slučajem ne želi uplašiti ljude već ih upozoriti na moguće komplikacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene