Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Molim?!

Skinuo se gol u zračnoj luci, propao kroz wc i čovjeku odgrizao uho

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran incident dogodio se u subotu oko podneva kada je jedna žena, prije osiguranja, na terminalu C primijetila golog muškarca.

Cameron Shenk, 26 godišnjak iz Bostona, skinuo se u ženskom toaletu u Međunarodnoj zračnoj luci Logan, propao kroz strop te gol i krvav istrčao van i divljački napao jednog starijeg putnika.

Policija ga je uspjela uhvatiti, a optužen je, između ostalog, i za pokušaj ubojstva, piše Boston Globe, a prenosi News.com.au.

Bizaran incident dogodio se u subotu oko podneva kada je jedna žena, prije osiguranja, na terminalu C primijetila golog muškarca koji je propao kroz strop. No, odmah je odjurio dalje te je skočio na 84-godišnjaka te ga je grizao za uho, a onda ga je pokušao ugušiti, kazao je glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Posljednja skupina BBB-ovaca sletjela u Zagreb - 1 Novi incident Sletjela još jedna skupina BBB-ovaca, opet vrijeđali: "Šta slikaš koju pi**u materinu"

Skandal u avionu: Zabranili djevojčici (3) odlazak na wc

Opirao se i policiji kada su došli po njega. Koji je bio razlog napada, nije poznato.
Nekoliko minuta prije tog incidenta, na istom se aerodromu samo na drugom terminalu, dogodio još jedan; uhićen je muškarac koji je pokušao oteti 21-godišnjakinju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene