Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posada zvala zaštitare

Skandal u avionu: Zabranili djevojčici (3) odlazak na wc

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoj trogodišnjoj djevojčici bio je uskraćen odlazak na toalet u avionu na letu iz New Yorka u Boston, a ona se potom pomokrila na sjedalo.

Dijetetu na letu, koje je kasnilo u polasku iz New Yorka u Boston, stjuardesa je, prema riječima djetetove majke, uskratila pristup toaletu i bila je prisiljena urinirati na sjedalo, piše International Business Times.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Majka Jennifer Deveraux ispričala je da je avion stajao oko 30 minuta kada je njezina trogodišnja kćer Summer morala mokriti. Stjuardesa je, prema riječima Jennifer, odbila zahtjev da majka dijete odvede na toalet i odbrusila im da moraju sjesti.

Djevojčica se potom pomokrila na sjedalo. Devereaux kaže da se, kada je ustala da počisiti nered, stjuardesa na nju izvikala te rekla pilotu što se dogodilo. On je pak najavio da avion vraća na početnu poziciju, zbog nedoličnog putnika koji će biti proslijeđen zaštitarima.

Kupio kuću i pronašao pismo dječaka koje mu je natjeralo suze na oči

Jedan putnik koji je sjedio u blizini, također pilot, stao je u obranu majke i djeteta 'Želim ispriku i ne želim da se to dogodi još nekoj obitelji. Želim da se ovakvo ponašanje zaustavi', rekla je
majka.

JetBlue, aviokomanija u kojoj se dogodio ovaj incident, izdalo je priopćenje u kojem stoji da istražuju slučaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene