Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sada bez zvučnog imena

S. Koreja smućkala 'super-napitak'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred rastućih tenzija s potopljenim južnokorejskim brodom i navodnog transfera nuklearne tehnologije s Mjanmarom, propagandna mašinerija Sjeverne Koreje je objavila da je razvila 'super-napitak', koji umnožava proizvodnju moždanih stanica, ali i sprečava starenje kože.

Jedan je državni dužnosnik izjavio službenoj komunističkoj novinskoj agenciji KCNA da piće sadrži 60 vrsta 'mikroelemenata', koji su dobiveni iz više od 30 vrsta biljaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Clinton o novim sankcijama 'Sankcije su usmjerene na imovinu sjevernokorejskog čelništva' Slika nije dostupna Službena prijava J. Koreja od UN-a traži akciju protiv Sjeverne

KCNA tvrdi da su upravo za taj čudotvorni napitak na gospodarskom sajmu, koji je održan proteklog mjeseca u Pjongjangu, 'vrlo veliki interes pokazali poslovni ljudi iz Kine, Njemačke, ali i drugih zemalja'.

Napitak je razvijen u državnoj tvrtki Moranbong Carbonated Fruit Juice Joint Venture, a KCNA tvrdi da 'osim preventivnih i ljekovitih svojstava, napitak poboljšava mentalne i psihičke sposobnosti' i to 'umnožavanjem moždanih stanica'.

'Također i štiti kožu od bora i tamnih pjega te je izuzetno dobar u prevenciji gerijatrijskih oboljenja, kao što su bolesti srca i mozga tako što uklanja otrove koji su se godinama taložili u organizmu', tvrde Sjeverni Korejci.

'Napitak, koji ima kudikamo veći anti-oksidantni potencijal od najkvalitetnije kozmetike, pokazuje dobre rezultate kod najrazličitijih kožnih oboljenja, uključujući alergijski dermatitis. Također se tvrdi i da 'izravnava kožu'.

Posebno se naglašava da 'napitak nema apsolutno nikakvih nuspojava'.

Sjevernokorejska agencija prenosi i izjavu upravitelja tvornice, Jong Song Hoa, koji s ponosom ističe kako je napitak 'već dokazao svoju djelotvornost među radnicima iz raznih grana industrije, ako što su termocentrale, ljevaonice željeza i medicinske institucije'.

Vjerujete li da je Sjevrena Koreja proizvela čudotvorni napitak?

  • Ako mogu atomsku bombu, što ne bi i 'super' napitak
  • Sve je to komunistička propaganda (uključivši i atomsku bombu)
  • Ne vjerujem dok ne probam

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene