Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nogometna propaganda

VIDEO Sjeverna Koreja PRVAK SVIJETA, u finalu su svladali Brazil sa 8:1!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomalo su pretjerali s rezultatom, ali ukoliko se u obzir uzme činjenica da njihov lider Kim Jong-un konstantno naglašava da su svjetska sila u svakom pogledu, onda sve skupa i ne čudi toliko.

Sjeverna Koreja očekivano je obranila naslov prvaka svijeta u nogometu savladavši Brazil s 8:1 u finalu na Maracani, barem prema onome što prikazuju vijesti u toj zemlji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat protiv Ukrajine Sjevernokorejske tvornice steljiva rade punom parom: Rusiji u kontejnerima šalju milijune granata Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera"

VIDEO: LAŽU da su na Svjetskom prvenstvu i da igraju u FINALU!

Pomalo su pretjerali s rezultatom, ali ukoliko se u obzir uzme činjenica da njihov lider Kim Jong-un konstantno naglašava da su svjetska sila u svakom pogledu, onda sve skupa i ne čudi toliko. A na putu do finala svladali su Portugal 7:0 i time se osvetili za poraz otprije četiri godine, potom su Nijemce pobijedili 2:1, Južnu Koreju 3:0 i na kraju je na red došao brazil.

Snimku je ponovno podijelio kanal Korea News Backup, a u njoj se može vidjeti narod koji slavi na stadionu i ulicama, kao i njihov lider koji dočekuje reprezentativce, čestita im i raduje se zajedno s njima. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene