Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosi balističke projektile

Preuredili rusku: Sjeverna Koreja lansirala podmornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južna Koreja je ranije objavila kako je uočila znakove da Sjeverna Koreja radi na sistemu za lansiranje balističkih raketa s podmornice (SLBM)

Sjeverna Koreja lansirala je podmornicu koja može izbacivati balističke projektile. Južnokorejska agencija Yonhap javlja kako je Sjeverna Koreja unaprijedila rusku dizelsku podmornicu iz 1958. poznatu i kao ‘Projekt 629’.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Slika nije dostupna Pokazali "nadmoćnu silu" Južna Koreja bacila 8 teških bombi blizu granice sa Sjevernom, Trump: "Sve su opcije na stolu"

Nova podmornica je dugačka 67 metara i široka 6,6 metara dok maksimalna zapremnina iznosi 3.000 tona. Vjeruje se kako je Sjeverna Koreja uvezla podmornicu klase 'golf', sovjetske proizvodnje, koja je povučena devedesetih godina prošlog stoljeća i prilagodila je svojim potrebama.

VIDEO Nevjerojatno kakva sila želi postati Sjeverna Koreja!

Južna Koreja je ranije objavila kako je uočila znakove da Sjeverna Koreja radi na sistemu za lansiranje balističkih raketa s podmornice (SLBM). (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene