Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka zgrozila svijet

Sirijac kojemu je mađarska novinarka podmetnula nogu dobio posao trenera u Madridu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nekoliko dana od ponižavanih izbjeglica, do trenera koji sinu može priuštiti normalan život.

Osami Abdulu Mohsenu, Sirijcu kojeg je na mađarsko-srpskoj granici prije nekoliko dana namjerno oborila mađarska novinarka dok je sa sinom bježao pred policijom, ponuđen je posao nogometnog trenera u Madridu, javlja AFP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu Prosvjedi na ulicama Budimpešte Nakon niza skandala Tisuće Mađara na ulicama: Traže bolju zaštitu djece, vodi ih Orbanov kritičar

Nakon što je svijet obišla snimka na kojoj mađarska novinarka Petra Laszlo hladnokrvno ruši sirijskog izbjeglicu koji drži dijete u naručju, doznalo se da je riječ o bivšem nogometnom treneru. Direktor škole za nogometne trenere CENAFE ponudio mu je posao.

Skupina agresivnih migranata ne prestaje napadati policiju kamenjem

Mohasen je sa sinom na putu prema boljem životu.  Možda će mu ovaj trenutak barem malo nadomjestiti bol koju je morao proživjeti u stravičnim trenucima u kojima mu snimateljica podmeće nogu. Ona je u međuvremenu dobila otkaz na televiziji za koju je radila, a ova snimka objašnjava i zašto ga je zaslužila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene