Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezervirali svemirski brod

Singapurski milijunaš vodi obitelj u svemir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslovni čovjek iz Singapura, njegova supruga i dvoje djece, uplatili su milijun dolara kako bi postali prva azijska obitelj koja će se uputiti u svemir, objavila je tvrtka Virgin Galactic koja organizira letove u svemir.

Stephen Attenborough, komercijalni direktor Virgin Galactica, kazao je da je singapurski klijent kupio ne samo jednu već četiri karte, za cijelu svoju obitelj. Klijent je želio ostati anoniman jer 'nije vijest priopćio supruzi'.

'Bit će to prva azijska obitelj u svemiru', kazao je Attenborough.
Virgin Galactic, u vlasništvu britanskog milijardera Richarda Bransona, prodaje rezervacije za letove u svemir od 2005. za oko 200.000 dolara po putniku.

Prvi turisti bi trebali poletjeti 2012. - 2013. iz zračne luke Spaceport America u Novom Meksiku. Azijska obitelj je za sebe rezervirala svemirski brod SpaceShipTwo za četiri putnika i dva pilota. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na povjerljivom ručku OPISAO BIZARAN SUSRET S TRUMPOM "Obećao je provesti ostatak života u uništenju pet ljudi" Slika nije dostupna Karta za svemir - 250.000 dolara POGLEDAJTE kako izgleda novi svemirski brod za 'komercijalne' letove

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene