Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva pedofilskog lanca

PAKAO POSTOJI 'Silovali su me kada sam imala 11 i vozili stotine kilometara da spavam sa sedmoricom zaredom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarci trostruko stariji od nje obasipali su je poklonima i davali joj alkohol i drogu, a ona je mislila da je sve to normalno. Imala je 11 godina.

Od svoje 11. do 16. godine Sarah Wilson bila je silovana i zlostavljana u pedofilskom lancu zvanom Roterham. Kada su pedofili otkriveni, postao je to jedan od najvećih skandala u Velikoj Britaniji. Na području Yorkshirea pedofilska banda, uglavnom muškaraca azijskog podrijetla, je ordinirala od početka 90-tih do 2013. godine, a procjenjuje se da su zlostavljali više od 1400 djevojaka.

Sarah je bila jedna od njih, a svoju je ispovijed opisala u nedavno objavljenoj knjizi 'Zlostavljana'.

Sve je počelo kada ju je kao jedanaestogodišnjakinju na školskom igralištu silovao 30-godišnji Pakistanac. Bilo ju je sram i gadila se sama sebi, kaže danas ova 23-godišnjakinja, no ušla je u začarani krug iz kojeg više nije znala izaći.

'Muškarci dvostruko i trostruko stariji od mene pravili su se da su moji prijatelji, govorili su mi da sam lijepa, a kupovali su mi sve što sam htjela - mobitele, odjeću, cigarete, i dakako alkohol i drogu. Onda su me počeli odvoziti u druge gradove gdje sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno - toliko su mi 'isprali' mozak', opisala je Sarah.

Pročitajte i ovo Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena" Slučajevi silovanja u Zadru, ilustracija - 1 Uhićen je Strava kod Zadra: Godinama seksualno zlostavljao djevojčicu od 11 godina - ovo nije jedini slučaj

'INTERNET PODZEMLJE' - Stvara se moćna mreža protiv pedofila i cyber kriminalaca

'Ponekad su me vozili nekoliko stotina kilometara da bih spavala sa sedam muškaraca zaredom', kaže i dodaje da odbijanje nije bilo opcija: 'Navukli su me na alkohol i drogu, što si sama nisam mogla priuštiti, a prijetili su da će zapaliti kuću mojih roditelja.'

Otkrila je kako je njezina majka prijavljivala policiji njezine nestanke bezbroj puta, no oni nisu poduzimali ništa jer su, prema njima, djevojke same pristajale na to.

'Socijalni radnici stavili su me u dom, no moji zlostavljači pokupili vbi me taksijem svaki dan. Kada bi me dovezli rano ujutro, čak su osoblju u domu plaćali da šute o svemu', ispričala je nesretna Sarah.

Iz pedofilskog lanca uspjela se izvući tek sa 17 godina, ali samo zato jer je za njih bila - prestara.

Stravični lanac zlostavljanja je razotkriven 2010. godine kada je uhićeno pet muškaraca zbog seksualnog iskorištavanja djevojčica, no ispostavilo se da su oni samo vrh ledenog brijega te da su seksualni predatori cijelo desetljeće silovali na tisuće njih, piše Daily Mail.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene