Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati istraživanja

Što mislite koliki je postotak Rusa za Putinovu koncentraciju vlasti?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdeset i tri posto Rusa drži da je koncentracija gotovo sve vlasti u Rusiji u rukama Vladimira Putina u interesu zemlje, prema ispitivanju Neovisnog centra Levada.

U ožujku 2013. tog mišljenja je bilo 49 posto Rusa. Prema tom ispitivanju provedenom između 21. i 24. ožujka na reprezentativnom uzorku od 1.603 osoba, trećina Rusa (31 posto) smatra da je jaka i odlučna vlast potrebna bez obzira na stanje u zemlji.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Četrdeset šest posto ispitanih drži da je potrebno samo u nekim okolnostima koncentrirati vlast u ruke jedne osobe. Petnaest posto ispitanih se protivi toj ideji, bez obzira na situaciju. Od kada je stupio na vlast 2000. popularnost Vladimira Putina nikada nije pala ispod 60 posto.

Putinu prekipjelo: Dao poseban zadatak tajnoj službi!

Bivši agent KGB-a je krajem ožujka postigao rekord popularnosti pripojenjem Krima Rusiji, kada je 80 posto ispitanih Rusa odobrilo njegovu politiku, prema jednom drugom ispitivanju centra Levada. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene