Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

Učenik (17) počinio samoubojstvo zbog dugova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamnaestogodišnjak iz srpskog sela Rutevac počinio je samoubojstvo nakon što su ga kolege iz razreda ucjenjivale da im vrati dug od 500 eura.

Učenik drugog razreda srednje tehničke škole Nikola Vrečić počinio je samoubojstvo nakon što su ga kolege iz razreda ucjenjivale da im vrati dug. Njegovi vršnjaci N.Đ. i M.P. uhićeni su zbog sumnje u pokušaj iznude.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Nestala djevojčica Danka nestala kod Bora FOTO Dvogodišnju djevojčicu tražili cijelu noć, stotine ljudi na terenu: "Dok sam se okrenula, više je nije bilo. Još ne govori"

'Zatekao sam ga na panju, okrvavljenog, još je bio živ. Jedva sam pozvao hitnu pomoć, ali sve je bilo uzalud, bio je mrtav za nekoliko minuta', ispričao je za Press Nikolin otac Goran.

Nesretni Nikola je u petak poslijepodne iskoristio odsutnost svojih roditelja, te je u dvorištu obiteljske kuće pucao sebi u glavu iz očeve lovačke puške.

U motiv samoubojstva prvi je posumnjao Nikolin otac koji je u njegovom mobitelu pronašao poruke kolega iz razreda u kojima od njega traže povrat duga od 500 eura. Roditelji kažu kako se Nikola ponašao uobičajeno, te da ništa nije ukazivalo na to da bi mogao učiniti išta slično

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene