452341
452341
452341
452341
452341

Saudijska princeza naručila ubojstvo svog dekoratera? "Ubij tog psa!"

Saudijska princeza Hassa (42) napustila je Pariz iskoristivši diplomatski imunitet nakon pto je navodno svom tjelohranitelju naredila da ubije soboslikara i dekoratera koji je uređivao njen pariški stan.

 
 
 
 
Ilustracija: Gulliver/Thinkstock
Ilustracija: Gulliver/Thinkstock

Princeza je prema pisanju medija naredila tjelohranitelju da "ubije tog psa" tvrdivši da "ne zaslužuje da živi" nakon što ga je uhvaćen kako snima fotografije u princezinom stanu.

Tjelohranitelj je navodno udarao 53-godišnjeg soboslikara po glavi nakon što mu je zavezao ruke i satima ga napadao. Potom je navondo morao poljubiti noge princezi nakon čega je istjeran iz zgrade uz upozorenje da se više nikada ne vraća.

Tjelohranitelj je uhićen u Parizu i te se prošli vikend pojavio na sudu. Navodno je sucu rekao kako je poduzeo minimalne mjere kako bi "obuzdao" soboslikara nakon što je otkriveno da je fotografirao stan.

Potvrdio je kako je princeza bila prisutna tijekom incidenta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se