Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografirao u njenom stanu

Saudijska princeza naručila ubojstvo svog dekoratera? "Ubij tog psa!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saudijska princeza Hassa (42) napustila je Pariz iskoristivši diplomatski imunitet nakon pto je navodno svom tjelohranitelju naredila da ubije soboslikara i dekoratera koji je uređivao njen pariški stan.

Princeza je prema pisanju medija naredila tjelohranitelju da "ubije tog psa" tvrdivši da "ne zaslužuje da živi" nakon što ga je uhvaćen kako snima fotografije u princezinom stanu.

Pročitajte i ovo Policija u Parizu Uoči Olimpijskih igara Ministar poručio policajcima: "Bit ćete pošteno plaćeni, ali očekujem stopostotnu mobilizaciju" Ilustracija Nakon više od 70 godina Otvorili prvu trgovinu s alkoholom: "Ovo bi trebalo riješiti problem krijumčarenja koji smo imali s diplomatima"

Tjelohranitelj je navodno udarao 53-godišnjeg soboslikara po glavi nakon što mu je zavezao ruke i satima ga napadao. Potom je navondo morao poljubiti noge princezi nakon čega je istjeran iz zgrade uz upozorenje da se više nikada ne vraća.

Tjelohranitelj je uhićen u Parizu i te se prošli vikend pojavio na sudu. Navodno je sucu rekao kako je poduzeo minimalne mjere kako bi "obuzdao" soboslikara nakon što je otkriveno da je fotografirao stan.

Potvrdio je kako je princeza bila prisutna tijekom incidenta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene