Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Palin ne želi preuzeti odgovornost za McCainov poraz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarah Palin nije htjela preuzeti odgovornost za poraz republikanskog kandidata Johna McCaina u utrci s Barackom Obamom na američkim predsjedničkim izborima i pozvala je Amerikance da se ujedine, u izjavama koje je u srijedu objavio CNN.

Guvernerka Aljaske odbacila je izjave da je republikanski kandidat izgubio izbore zato što je nju izabrao za potpredsjedničkog kandidata, unatoč anketama koje su pokazivale da je bila loš izbor za senatora iz Arizone.

Pročitajte i ovo Hrvoje Joja iz Hrvatskog kinološkog saveza LAKŠE OZLIJEĐENA DJECA Što učiniti ako pas napadne dijete? Stručnjak za Dnevnik Nove TV objašnjava tko je krivac za današnji napad u Zagrebu Slika nije dostupna McCain odabrao guvernerku Aljaske Sarah Palin za potpredsjedničkog kandidata

'Mislim da moje ime na biračkom listiću nije bilo važnije od gospodarske krize u koju je Amerika zapala prije dva mjeseca i da mi se ne može pripisati poraz Johna McCaina', rekla je u tom intervjuu u utorak navečer. 

>> Tužna Sarah već razmišlja o svojoj nominaciji?

Ipak je dodala da joj je žao ako je njezina nazočnost na ovaj ili onaj način naštetila McCainovoj kandidaturi.

'Mislila sam da je sada on na redu jer je odvažan, mudar i iskusan. On utjelovljuje znanje i mislim da bi bio bolji izbor. No ovaj put to nije bila odluka Amerikanaca', rekla je sa žaljenjem.

Palin, majka petero djece koja zastupa konzervativno krilo republikanske stranke, bila je prva republikanska kandidatkinja za dužnost dopredsjednika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene