Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poklonila mu medaljon

PREMIJEROVA SUPRUGA ZAPLAKALA PRED PAPOM 'Imam posebnu molbu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim premijera Tihomira Oreškovića i njegova je obitelji imala priliku upoznati Svetog oca te mu uputiti svoje molitve.

Premijer Tihomir Orešković sa svojom je obitelji u službenom posjetu Vatikanu. Sastao se s papom Franjom u četiri oka, a kako je kazao premijer, razgovarali su o tijeku kanonizacije blaženog Alojzija Stepinca, položaju Hrvata u BiH, te o izbjegličkoj krizi.

Pročitajte i ovo Papa Franjo završio u bolnici Otkazao obveze Papa se vratio iz bolnice: U posljednje vrijeme ima niz zdravstvenih problema Slika nije dostupna Državni posjet OBITELJ OREŠKOVIĆ U VATIKANU Doznajte tko je platio troškove puta

Osim premijera Oreškovića i njegova je obitelji imala priliku upoznati Svetog Oca te mu uputiti svoje molitve. Kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV, Ivana Petrović, Sanja Orešković, premijerova žena, poklonila je Svetom Ocu srebrni medaljon sa slikom kardinala Stepinca.

Premijerova supruga je iskoristila priliku te Papi mu uputila posebnu molbu.

'Dragi Sveti oče, svaki dan molim za vas. Imam jednu posebnu molbu. Srca bi nam bila puna da Crkva kanonizira kardinala Alojzija Stepinca. To bi puno značilo za našu domovinu Hrvatsku. Hvala vam na tome. Sveti Oče, hvala Vam i za Svetu godinu milosrđa. Dragi Sveti Oče, računajte na nas Hrvate koji u svojim molitvama upiremo nade za sretniju budućnost naše zemlje', kazala je Sanja Orešković Svetom Ocu prilikom posjeta u Vatikanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene