Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rusija traži objašnjenje

Rusija: 'Ovo je povratak u hladni rat'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je u utorak da Moskva očekuje objašnjenja nakon objave uhićenja navodnih ruskih špijuna u SAD-u, javlja agencija Interfax.

'Nisu nam objasnili o čemu se radi. Nadam se da će nam objasniti', kazao je Lavrov iz Jeruzalema gdje se nalazi u posjetu. Ironično se osvrnuo i na trenutak objave uhićenja desetorice špijuna, koji se dogodio samo nekoliko dana nakon posjeta SAD-u predsjednika Dmitrija Medvedeva koji s kolegom Barackom Obamom vodi politiku obnove rusko-američkih odnosa.

Pročitajte i ovo Berlin Traže se špijuni Ni njima nije lako naći radnike iako je riječ o jednom od najuzbudljivijih poslova na svijetu: Ali nema rada od kuće ni mobitela u uredu Evan Gershkovich Evan Gershkovich Američki novinar ostaje u pritvoru u Moskvi: Tijekom suđenja na ruci uočen detalj koji otkriva kako ga čuvaju

'Trenutak u kojem je to učinjeno odabran je s posebnom elegancijom', izjavio je je šef ruske diplomacije. 'Optužbe su neutemeljene. To je zapravo povratak u 'hladni rat', rekao je Lavrov.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene