Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne isključujemo tu mogućnost'

Rusi zainteresirani za Inu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se govori o postojanju ruskog interesa za kupnjom Ine, zamjenik predsjednika Vlade Ruske Federacije danas ništa nije htio konkretizirati.

Pojavile su se spekulacije da je i jedna ruska tvrtka zainteresirana za kupnju Ine. Odgovor na istinitost ovih navoda potražili smo kod zamjenika predsjednika Vlade Ruske Federacije Arkadija Dvorkoviča. 'Ruska kompanija zaintersirana je za kupnju imovine diljem svijeta. Ne isključujem mogućnost da se konzultiramo za ulaganja i tu', rekao je Dvorkovič.

Pročitajte i ovo Razoreno ukrajinsko selo Napeta situacija Rusija poslala upozorenje Europi i SAD-u: "Ako to učinite uslijedit će razarajuća osveta" Ukrajinska protuzračna obrana Uz veliku pomoć raznih režima Rusija niže pobjede na bojnom polju: Situacija u Ukrajini je očajna, sprema se nova velika ofenziva

Arkadovič je sudjelovao i na bilateralnom sastanku na kojem je bilo riječi o hrvatskom prisustvu na gospodarskom forumu u St. Petersburgu te o međuvladinoj konferencija koja bi trebala biti organizirana u lipnju u Moskvi.

Grčić o tužbi protiv MOL-a: Vlada nije željela propustiti rok za arbitražu!

Što se Ine tiče, danas nije ništa konkretizirano Ako dođe do konkretizacije razgovora onda neće doći sa strane ruske vlade već zaineteresiranih tvrtki, ako ih bude. Razgovora o tome na sastanku nije bilo. Ukoliko je netko zainteresiran treba prvo razgovarati sa vlasnikom dionica i Vladom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene