Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđeno u parlamentu

Rusi podržavaju odvajanje Krima i pod cijenu sankcija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski parlament podržao je odluku Krima da se odvoji od Ukrajine i pripoji Rusiji.

Ruski parlament dao je bezrezervnu podršku zakonodavcima na Krimu koji se svi silama bore da se Krim odvoji od Ukrajine i pridruži Rusiji. Podršku će, kažu dati čak i pod cijenu sankcija koje će u tom slučaju dobiti od strane Europske Unije ili SAD-a.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

U Moskvi se trenutno nalazi delegacija krimskog parlamenta, samo dan nakon što su jednoglasno izglasali odvajanje od Ukrajine. Valentina Matvienko, glasnogovornica ruskog parlamenta rekla im je da će Rusi podržati odluku koju donesu stanovnici Krima nakon što 16. ožujka izađu na referendum te glasuju o tome slažu li se sa svojim parlamentom po ovom pitanju, javlja CNN.

Kijev od Interpola zatražio izdavanje uhidbenog naloga!

Krim je autonomna regija na jugu Ukrajine u kojoj živi gotovo 60 posto Rusa. Oni nisu podržali novu ukrajinsku Vladu nacionalnog jedinstva koja je došla na vlast nakon što je svrgnut predsjednik Viktor Janukovič.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene