Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Berlusconi se ne brine

Ruby priznala: Za seks sam od Berlusconija dobila 50.000 eura i stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer platio je za seks, otkriva se u optužnici koja je procurila u javnost.

Fatalna Marokanka Ruby svjedoči da je od premijera dobila novac i stan. Njega sve optužbe, kao ni suđenje nimalo ne brinu. Ruby je priznala da je dobila 50 tisuća eura od talijanskog premijera. Novac joj je Berlusconi poklonio prošlog Valentinova. Tada maloljetna djevojka bila je na zabavi u njegovoj kući gdje joj je premijer govorio kako joj se život može promijeniti. U svom svjedočenju Ruby kaže kako nije bilo teško shvatiti što od nje želi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijer priznao Berlusconi priznao da je platio Ruby, ali za depilaciju Slika nije dostupna Nasmiješeni poput Williama i Kate Napravio portret Berlusconija i Ruby od vrećica i selotejpa

Rubyno svjedočenje koje je procurilo u javnost ključni je dokaz u optužnici protiv Berlusconija. On se prvi put oglasio otkad je milanski sud odlučio da će suđenje početi za dva mjeseca.

 

>> Berlusconi nimalo ne brine zbog suđenja za seksualnu aferu

'Za Boga miloga, uopće ne želim govoriti o tome. Recimo da, u najmanju ruku, uopće nisam zabrinut. Dobro? Sada dosta o tome', kazao je Berlusconi. Na inzistiranje novinara premijer, najbogatiji Talijan i medijski mogul uzvraća uvredom.
Slušaj, mala lopužo, ostavi to na miru', kazao mu je.

Ruby svjedoči kako je na početku lagala Berlusconiju o svojim godinama, ali ubrzo je doznala da on plaćenim ljubavnicama daje i stan. A za to je morala otkriti istinu. On joj je savjetovao da laže kako je Mubarakova unuka, jer nikom neće biti sumnjivo otkud joj novac. Berlusconi bi se pred sudom trebao pojaviti početkom travnja, a sudit će mu tri žene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene