Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obama vodi

Romneyju nije porasla popularnost nakon konvencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalna konvencija republikanaca nije zasad uspjela priskrbiti tradicionalni poticaj kandidatu Republikanske stranke za američke predsjedničke izbore Mittu Romneyju.

Nacionalna konvencija republikanaca nije zasad uspjela priskrbiti tradicionalni poticaj kandidatu Republikanske stranke za američke predsjedničke izbore Mittu Romneyju, prema najnovijem ispitivanju objavljenom u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sretni susret Evo kako je završio susret dizača utega i Baracka Obame! Slika nije dostupna Kritika vlasti Bivši tajnici SAD-a: Američko vodstvo ključno za globalni mir i napredak'

>> Obama i Romney izjednačeni uoči demokratske konvencije

Gallupovo ispitivanje javnog mnijenja provedeno u petak, dan nakon konvencije, i u subotu, pokazalo je malo promjena u vrlo tijesnoj utrci između Romneyja i Baracka Obame, koji želi biti ponovno izabran u studenom.

Obama, koji će održati govor u četvrtak na nacionalnoj konvenciji demokrata u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, vodi sa 47 posto nasuprot 46 posto za Romneyja. Uobičajeno je da se kandidatima podrška povećava nakon nacionalnih političkih konvencija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene