Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugušila ga, oživila, pa ponovno ugušila

Majka dvaput ubila sina i zakopala ga na igralištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučaju koji je šokirao američku javnost jedna majka ugušila je svojeg sina, zatim ga oživjela, pa onda opet ugušila te pokopala na dječjem igralištu.

Tiffany Toribio priznala je zločin osam dana nakon što je pokopala 3-godišnjeg sina Tyrussa. 'Prvo je stavila ruku na njegova usta i nos, te ga ugušila. U međuvremenu se predomislila i oživjela ga metodom umjetnog disanja, da bi opet promijenila odluku i nanovo ugušila dječaka', objašnjava policijski inspektor Ray Schultz te dodaje: 'Ono što je posebno tragično u cijeloj priči, jest motiv ubojstva. Naime majka nije željela da joj sin odraste bez adekvatne roditeljske brige kao što je bio njen slučaj.' Za ubojstvo se saznalo pije tjedan dana, nakon što je slučajna prolaznica opazila crnu cipelicu kako viri iz pijeska u parku. Policiju je zbunila smrt djeteta, jer na tijelu nije bilo znakova fizičkog zlostavljanja, a i odjeća na njemu bila je nova. Potaknuta medijskom kampanjom majka je na kraju kontaktirala policiju te se predala.

Pročitajte i ovo Model pronađene haljine u Njemačkoj Na igralištu pronađena krvava haljinica: Policija pokrenula potragu za djevojčicom Dugo Selo - 4 Tri tjedna od pogibije Roditelji u Dugom Selu nastavljaju borbu za siguran put do škole: "Nadamo se da neće najbitnije pitanje biti - čija je ovo nadležnost"

Smatrala se lošom majkom

Policija je izjavila kako je ubojstvo najvjerojatnije potaknuo događaj koji je desio nekoliko sati ranije, kada je Toribio sa sinom izbačena iz kuće prijatelja kod kojeg je živjela. Navodno je prijateljima ispričala kako nema dobar odnos sa djetetom te se smatra lošom majkom. Majka je zadržana u pritvoru zbog mogućeg pokušaja samoubojstva te će biti poslana na psihijatrijsko vještačenje. Optužena je za ubojstvo uključujući i zlostavljanje djeteta. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene