Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo ostalo netaknuto

Otkrili što je muškarcu strgnulo lice tijekom plivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domaćin dokumentarne emisije River Monsters uputio se u Boliviju kako bi doznao je li muškarac uistinu pretrpio groznu smrt.

Jeremy Wade u Južnoj Americi je pokušao istražiti je li Bolivijac po imenu Oscar stvarno poginuo kada mu je strgnuto lice tijekom plivanja u rijeci.

Pročitajte i ovo Psi - 1 Blagoslov pasa Ljubav je to koja se teško može opisati: ''Moji roditelji su preminuli i bila sam jako ljutita na život, a onda su oni ušli u moj život i izliječili moje srce'' Slika nije dostupna Još 10 ih je ozlijeđeno Stravična nesreća u Boliviji: Autobus sletio u provaliju, poginule najmanje 34 osobe

Čudna je bila i činjenica da je njegovo tijelo bilo netaknuto. Jeremy tvrdi kako je riječ o najgroznijoj smrti koju je ikada istraživao. U potrazi za dokazima naletio je na piranje koje su čak i njega ozlijedile.
Krv iz ozljede iskoristio je kako bi privukao još više riječnih čudovišta.

Jato agresivnih riba napalo 70 kupača, djevojčici (7) amputiran prst

Od svjedoka je saznao da su Oscara napale piranje crvenog trbuha koje u pravilu ne napadaju zdrave ljude. Ispostavilo se da su postale agresivnije jer se zbog prisutnosti novih vrsta riba moraju natjecati za hranu.

Jeremy je inače domaćin dokumentarne emisije 'River Monosters', odnosni Riječna čudovišta, a epizodu u kojoj je istraživao ovaj slučaj gledatelji su opisali informativnom, ali i pomalo zastrašujućom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene