Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plijen vrijedi 100 milijuna eura

Ukraden im nakit: Nude MILIJUN eura nagrade za informacije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28. srpnja nepoznat muškarac naoružan samo automatskim pištoljem, lica omotana rupcem i s kacigom na glavi, izveo je dosad neviđenu krađu!

Britanska osiguravateljska tvrtka Lloyd's priopćila je u utorak da nudi nagradu od milijun eura za informaciju koja će omogućiti da se pronađe nakit ukraden koncem srpnja iz hotela Carlton u Cannesu, u nesvakidašnjoj krađi nakita vrijednog više od sto milijuna eura.

>> U Španjolskoj uhićen osumnjičenik za krađu nakita na Canneskom festivalu

28. srpnja nepoznat muškarac naoružan samo automatskim pištoljem, lica omotana rupcem i s kacigom na glavi, izveo je u tom hotelu na Azurnoj obali dosad neviđenu krađu, odnijevši 72 prstena, privjeske, naušnice i drugi nakit optočen dijamantima vrijedan 103 milijuna eura.

Osiguravatelj je obećao nagradu od milijun eura, ali ona ovisi o važnosti informacije i o nakitu koji će se eventualno pronaći.

Lloyd's je već ponudio nagradu od 700.000 eura nakon napada na uglednu draguljarnicu Harry Winston u Parizu u prosincu 2008. Tada je pronađeno 89 posto ukradenog nakita, ali policija nije htjela reći je li nagrada omogućila takav rasplet događaja. (HINA)
 

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Pljačka usred bijela dana Građani sve gledali VIDEO Dvojac razbojnika usred bijela dana sjekirama i maljevima opljačkao draguljarnicu: "Bilo je tako strašno"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene