Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bomba u ekspres loncu

RAZOTKRIVEN PLAN DŽIHADISTA U subotu žele izvesti atentat na kraljicu Elizabetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Džihadisti planiraju atentat na britansku kraljicu Elizabetu II., a žele ga izvesti već iduću subotu na svečanosti u Londonu kojom se obilježava obljetnica završetka Drugog svjetskog rata.

Britanski Daily Mail piše kako su policija i britanska sigurnosna služba MI5 u utrci s vremenom kako bi spriječili atentat koji dolazi po naređenju vođa Islamske države iz Sirije.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Islamisti planiraju aktivirati bombu u ekspres loncu tijekom velike svečanosti koja će se održati u središtu Londonu, a na kojoj će sudjelovati brojni visoki dužnosnici. Bomba koju planiraju napraviti slična je onoj koja je izazvala krvoproliće na Bostonskom maratonu.

SNIMKA IZ ZEMLJE HORORA Osveta na najbrutalniji način

U centru Londona u subotu će se slaviti pobjeda nad Japanom, a na svečanosti će biti i britanski premijer David Cameron, kao i ostatak kraljevske obitelji.

Kraljica pak ne namjerava odustati od sudjelovanja na obilježavanju 70. obljetnice i velike pobjede jer želi odati počast palim borcima. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene