Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U medicinske svrhe?

Ravnatelj kupovao i držao leševe na krovu škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su na krovu zgrade, koju dijele medicinska škola i kino u gradu Cochabambi, pronašli pet leševa u raspadajućem stanju, bolivijske su vlasti uhitile su ravnatelja škole i zadržale ga na ispitivanju.

Pronađena tijela nalazila su se u kutijama, obezglavljena i izvađenih vitalnih organa. Ravnatelj škole Juan Villaroel Rodriguez, policiji je priznao kako je tijela kupio u bolivijskoj prijestolnici La Pazu. U njegovu školu tijela su stigla u kamionima, zajedno s namještajem za školu. 'S obzirom na okolnosti u kojima su tijela pronađena, možemo pretpostaviti da se radilo o trgovanju ljudskim organima i tijelima', rekao je za Associated Press Julio Cesar Miranda, policijski pukovnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pažljivo sve isplanirao Francuske vlasti tragaju za ocem koji je ubio suprugu i četvero djece Slika nije dostupna Žrtve rata narko kartela U Meksiku pronađeno 37 leševa u masovnoj grobnici

Policija je poluraspadnuta i unakažena tijela pronašla nakon dojave građana o nesnosnom smradu na krovu spomenute zgrade, ujutro 14. rujna. Isto tako, s ravnateljem škole uhićen je i student, koji mu je služio kao tajnik. Miranda je dodao kako se medicinske škole moraju poštovati stroga pravila kako bi mogle posjedovati leševe u medicinske svrhe. Tijela su prevezena u mrtvačnicu, a nakon obdukcije tužiteljstvo će odlučiti hoće li protiv ravnatelja škole podnijeti tužbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene