Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar policije

'Inauguracija će sa sigurnosnog aspekta biti profesionalno odrađena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić potvrdio je u srijedu da policija radi sve kako bi nedjeljna predsjednička inauguracija sa sigurnosnog aspekta bila profesionalno odrađena.

Inauguraciju pratite uživo na Novoj TV i Dnevnik.hr u nedjelju od 11:30 - kroz događaj će nas iz posebnog studija na Markovom trgu voditi najiskusniji reporterski dvojac, Ivana Petrović i Mislav Bago.

Pročitajte i ovo Krijumčarenje duhana, ilustracija Akcija USKOK-a Objavljeni detalji o zločinačkom udruženju: Oštetili proračun za 150 tisuća eura Policija, ilustracija Policija sve istražuje Brutalan zločin u susjedstvu: Muškarac ubio suprugu sjekirom, tijelo pronašla kći

"Mogu garantirati da policija radi sve sa svoje strane da i taj događaj, kao i svi drugi koji su do sada uspješno provedeni, sa sigurnosnog aspekta bude profesionalno odrađen", rekao je Ostojić novinarima u Hrvatskom saboru.

Nije želio otkriti koliko će policajaca biti angažirano. "To ćete morati pitati policiju", uzvratio je novinarima.

Riječima "to ne brinite", komentirao je primjedbu hoće li biti dovoljno tehnologije i kadrova.

VIDEO Detalji inauguracije čuvaju se u strogoj TAJNOSTI

 

Lista uzvanika koji će nazočiti inauguraciji izabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović još uvijek nije zaključena, no za sada je poznato da će u nedjelju na svečanosti na zagrebačkom Markovom trgu biti osam predsjednika država.

Predviđa se da će inauguracija koja će se održati u nedjelju, 15. veljače na Markovu trgu, stajati oko 600.000 kuna.

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska uprava zagrebačka u petak će na svojim web stranicama objaviti sigurnosna i druga pravila prilikom inauguracije nove predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović. (I.D. /Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene