Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našli ga tek nakon 4 sata

Četiri sata proveo zarobljen ispod snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac iz Wisconsina poskliznuo se dok je provjeravao poštu, a nakon što je pao, prošla je ralica i zatrpala ga sa 60 centimetara snijega.

Ispod snijega je 66-godišnji Joe Latta proveo četiri sata. Na sreću, njegovu rukavicu su spazili susjedi i izvukli ga na vrijeme.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Boris Pirc Posipavanje kao prevencija VIDEO Snijega u Delnicama ima napretek: Kako radi ralica, iz kabine je nadgledala reporterka Dnevnika Nove TV

'Pitao sam se da li je ovo kraj mog života i da li ću vidjeti Boga', rekao je Latta. Dok je išao prema svom poštanskom sandučiću, morao je duboko gaziti zbog velikih količina snijega. A kad se htio vratiti u kuću, izgubio je ravnotežu i pao u snijeg.

'Ležao sam u snijegu i nisam se mogao pomaknuti', dodao je. Tada je prošla ralica i zatrpala ga dodatnim snijegom.

>> Polarna hladnoća okovala pola SAD-a

Iako su susjedi bili uvjereni kako će ga pronaći smrznutog, 66-godišnjak je bio pri svijesti, piše Daily Mail. Zatim su ga brzo prebacili u Mercy bolnicu u Janesvilleu, gdje su mu liječnici vratili tjelesnu temperaturu u normalu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene