Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepokolebljiva Britanka

Rađala za vrijeme polaganja vozačkog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudovi i polaganje vozačkog ispita u isto vrijeme nisu bili problem za Britanku Emmu French.

Emma French prošla je vozački ispit, unatoč tome što je trudove osjećala za vrijeme ispitne vožnje. A nakon ispita sama se odvezla u bolnicu na porođaj, piše Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROSVJED U SREMSKOJ MITROVICI "Rodilište, a ne mučilište": Jeziva iskustva rodilja digla Srbiju na noge Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu"

Rođenje kćeri Eve nije bilo predviđeno još mjesec dana, ali već rano ujutro 30. kolovoza Emmi je pukao vodenjak. Ignorirala je molbe partnera Neila MacFarlanea i svoje majke Rhonde da odgodi vozački ispit koji je bio zakazan za kasnije to jutro.

'Pala sam na testu u ožujku i morala sam čekati nekoliko mjeseci prije nego su mi odobrili sljedeće polaganje', požalila se Emma.

'Morala sam otići na polaganje jer sam znala, ukoliko to ne učinim, neću imati sljedeću priliku dok dijete ne poraste. Tako da nisam rekla svom instruktoru niti ispitivaču što se događa i jednostavno sam pristupila ispitu', ispričala je Emma iz Livingstona.

Kazala je kako je tijekom ispita osjetila četiri truda, ali je bila toliko ushićena što je prošla da je odmah nakon ispita otišla djedu i baki reći da je položila vozački. Iako su joj oni ponudili prijevoz do bolnice kada im je kazala da ima trudove, odbila je ponudu i odvezla se sama. Od dolaska u bolnicu porođaj je trajao još šest sati, a kćer Evu rodila je u 19,30 sati.

'Medicinske sestre su bile zbunjene jer sam dobivala čestitke i za rođenje kćeri i za polaganje vozačkog ispita. Kada sam im rekla što se dogodilo, bile su u šoku, nisu mogle vjerovati', ispričala je Emma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene