Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnik postao heroj

Detalji brutalnog napada pomahnitale 40-godišnjakinje: "Krvi je bilo na sve strane, jaukala je..."

Policija u Srbiji, ilustracija
Policija u Srbiji, ilustracija Foto: Cropix
Radnica pekare izgubila je kontrolu i nožem izbola gazdaricu zbog navodnog novčanog duga.

Novi krvavi napad, ovog puta u Novom Sadu, u srijedu je šokirao cijelu Srbiju. Tamo je, naime, oko 15 sati radnica pekare Slađana T. (40) iz Futoga nožem izbola vlasnicu pekare Slavojku S. (63) iz Bosne i Hercegovine. Napad je počinjen jer su, navodno, vlasnici pekare dugovali novac 40-godišnjakinji.

Inače, spomenuta pekara ne radi od 5. prosinca zbog duga za najamninu poslovnog prostora.

"Radnica pekare odmah je rekla policiji da joj gazdarica nije isplatila 47.000 dinara, kao i da nema što jesti", ispričao je izvor Blica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nasilje u školi Oglasio se uhićeni profesor: "Znam da moram prestati s povremenim pivicama, ali..."

Ona je uhićena na licu mjesta, dok je napadnuta žena vozilom hitne pomoći prebačena u bolnicu. Tamo su joj zbog više ubodnih rana dijagnosticirane višestruke teške tjelesne ozljede, a nakon što je prošla potpunu dijagnostiku i sanaciju rana, puštena je na kućno liječenje.

Radnik priskočio u pomoć

Danas se pojavljuju novi detalji brutalnog napada.

"Radio sam na drugom dijelu gradilišta, koji se nalazi iza. U jednom trenutku čuo sam muške glasove, svojih kolega, kako viču: 'Što to radiš, ostavi je!' Potom sam potrčao dolje i vidio taj posljednji zamah noža. Instinktivno sam potrčao, iskoristio trenutak kada se radnica s nožem okrenula i otišao ispred ranjene žene. Zgrabio sam je pokušavajući je maknuti odatle, ali ona je već bila u nesvijesti, na koljenima, pa je jedino preostalo da stanem ispred nje kako bih spriječio novi napad", ispričao je za Blic Dimitrije Mijić, heroj koji je spriječio veću tragediju tijekom napada radnice.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un - 2 Pripremaju brze udare Zastrašujuća prijetnja: "Nećemo oklijevati s nuklearnim napadom..."

"U trenutku kada sam joj prišao bila je na koljenima, držala se za izlog pekare. Pod njom je bila lokva krvi, a cijelo joj je lice bilo krvavo jer je, koliko sam vidio, bila ranjena i u oko. Ne mogu reći je li radnica bila spremna na novi napad, ali s nožem u rukama krenula je prema nama, izgledajući kao da me uopće nije uočila. Govorio sam joj: 'Gospođo, maknite se', ali imam dojam da je gledala kroz mene, kao da me ne vidi. Kad god bi se okrenula prema nama i napravila nekoliko koraka, stao bih između ranjene žene i nje kako bih spriječio novi napad", opisao je Mijić te dodao:

Pročitajte i ovo Ilustracija opoziv proizvoda Povlači se posebna vrsta hrane, Inspektorat objavio upozorenje

"Ubrzo je netko od prisutnih zaustavio prometnu policiju. Kada su prišli i rekli radnici da baci nož, ona je to i učinila. Kazala je da joj gazdarica duguje novac. Čini mi se da je napadnuta gazdarica imala sedam rana - na ramenu, bočnoj strani trbuha i glavi. Krvi je bilo na sve strane, a jadna je cijelo vrijeme samo jaukala. Kada je došla policija, pokušala im je nešto reći, ali nije mogla te su joj savjetovali da se ne umara. Obratila mi se kad su je unosili u kola Hitne pomoći i rekla: "Hvala, neka te Bog čuva", zaključuje sugovornik Blica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene