Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ranjenih

Pucnjava usred bijela dana: Ubijena dvojica mladića i djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje mladih ljudi je ubijeno, a još troje ranjeno u dvije, po svemu sudeći povezane pucnjave jučer u Louisvilleu u američkoj saveznoj državi Kentucky, prenosi USA Today.

Sve je počelo oko 13 sati kada su hitne službe u razmaku od nekoliko trenutaka dobile dvije dojave o ljudima pogođenim vatrenim oružjem. I dok su policija i hitna služba na mjestu pucnjave obavljali očevid i pomagali ranjenicima, oko 14.30 sati dvije su se žene počele svađati. Jedna od njih upucala je drugu ženu, a policajac ju je upucao kad je pištolj uperila u njega.

Pročitajte i ovo Ubijeni policajci u Sjevernoj Karolini ubijen i napadač Četvero policajaca ubijeno, četvero ranjeno: Došli su uhititi zločinca, a onda je na njih otvorena vatra Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade

>> Srpski veteran ispalio preko 100 metaka i ranio troje ljudi

'Ovakvo nasilje je neprihvatljivo', izjavio je šef policije Steve Conrad. U prvoj pucnjavi ubijena su dvojica muškaraca - Craig Bland (22) pronađen je na trijemu svoje kuće, a Tyson Mimms (24) na obližnjem nogostupu. Kasnije je poginula 24-godišnja Makeba Lee. Njezina rođakinja i jedna od svjedokinja, Tekeya Anderson, rekla je kako je Makeba na mjesto pucnjave došla jer je čula da je među ubijenim mladićima otac njezina djeteta.

Ozlijeđena su još dvojica muškaraca i jedna žena, čiji identitet zasad nije otkriven. Protiv nijednog od njih nije podignuta optužnica, a nalaze se u bolnici pod policijskom zaštitom, s ozljedama koje nisu opasne po život. Conrad je rekao kako su svi uključeni u incident otprije poznati policiji. Zbog rizika od osvete četvrt u kojoj su se pucnjave dogodile ostat će pod pojačanom policijskom kontrolom. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene