Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz 'kalašnjikova'

Srpski veteran ispalio preko 100 metaka i ranio troje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski mediji javljaju da je uhićena osoba koja je sinoć ispalila preko sto metaka iz 'kalašnjikova' u smjeru krčme 'Kum' u beogradskom prigradskom na selju Borča i pri tom jednu osobu teško ranio, a dvije lakše.

Kako doznaju beogradske Večernje novosti od susjeda i poznanika, uhićeni Ratko Živgarević je "sudjelovao u ratu u Hrvatskoj, nakon čega se propio i postao agresivan". "Vjerojatno je s ratišta i donio to oružje", kažu njegovi susjedi. Živgarević nije bio oženjen i nije nigdje radio za stalno već povremeno kao stolar i najviše vremena je provodio u krčmama i na ulici "žicajući" novac za piće i iz mnogih krčmi su ga vlasnici izbacivali jer je pravio nered.

Pročitajte i ovo Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću Aleksandar Vučić komentirao i presudu Vučić konsterniran događanjima u Hrvatskoj: "Kako sad Europa ne reagira?"

>> Dojurio s kalašnjikovim i počeo pucati iz čistog mira

Tako je i sinoć bio pijan pa mu vlasnik nije htio dati piće i istjerao ga, ali se on ubrzo vratio s "kalašnjikovim" i počeo nasumice pucati po parkiranim automobilima i prema krčmi iz koje je izbačen. Novosti doznaju da je pucao "rafalno i promjenio je pet okvira", a policija ga tereti za kaznena djela teško ubojstvo u pokušaju, napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti, izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih tvari.

U premetačini njegova podstanarskog stana poronađene su ručne bombe i tri okvira za automatsku pušku, a pri uhićenju je pružao otpor. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene