Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nepoznat

Nova pucnjava u SAD-u: Ubijeno troje ljudi, među kojima policajac i napadač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novom krvavom incidentu u SAD-u ubijene su tri osobe, a nekoliko ih je ranjeno.

Pucnjava se dogodila na jugoistoku Teksasa u College Stationu, gdje se nalazi sveučilišni kampus A&M. Kako je izvijestila lokalna policija ubijeno je troje ljudi, među kojima su jedan policajac i sam napadač te još jedna osoba. Do oružanog sukoba je došlo između neidentificiranog muškarca i policije, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Teksasu Masakr u školi Poznato tko je presudio čudovišnom ubojici iz Teksasa: Član je elitne jedinice, u pucnjavi je i sam ozlijeđen Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 2 STRAVIČNO KRVOPOLIĆE VIDEO Pogledajte trenutak kada je 18-godišnji napadač ušao u osnovnu školu: Prije krvavog pohoda upucao i svoju baku

>> Pokolj u hramu sikha počinio američki vojni veteran

U pucnjavi, koja se dogodila oko podneva po lokalnom vremenu, ranjeno je više osoba. Poznato je da se radi o dvojici policajaca, od kojih je jedan ranjen u nogu. Treća ranjena osoba je slučajna prolaznica koja je hospitalizirana i podvrgnuta operaciji.

Naoružani muškarac navodno se sakrio u zgradu u blizini sveučilišta i pucao prema njemu, javlja CNN.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene