Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedan napadač priveden

Pucnjava u njemačkoj školi: Jedna osoba ranjena, u tijeku lov na drugog napadača naoružanog samostrelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak ujutro došlo je do pucnjave u srednjoj školi u njemačkom gradu Bremerhavenu. Napadač je uhićen, a specijalna policija pretražuje školu pod sumnjom da nije djelovao sam. Više od 200 učenika zabarikadiralo se u učionice.

U njemačkom gradu Bremerhavenu u četvrtak ujutro došlo je do pucnjave u školi. Prema dosadašnjim podacima, jedna je osoba teško ozlijeđena, potvrdila je glasnogovornica lokalne policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prijetnje u srbiji "Ubijat će vas automobilima, bombama, noževima...": Jeziva poruka školama kopija je manifesta masovnog ubojice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "SVI ŠUTE" Ravnateljica karlovačke škole o vršnjačkom nasilju: "Očekujem da policija kaže da je to bio trenutak dviju usijanih glavica"

Portal Nord 24 javlja da je jedna osoba s teškim ozljedama prevezena u kliniku Reinkenheide. Kako je za sada potvrdila policija, radi se o djelatniku škole. Navodno je riječ o ženskoj osobi.

Policija je uspjela privesti osumnjičenog počinitelja koji se trenutno nalazi na ispitivanju. Specijalna policija iz Bremena pretražuje školu kako bi isključila postojanje drugih počinitelja, a njemački Bild prenosi da je drugi napadač ipak u bijegu.

U zgradi gimnazije Lloyd trenutno je nešto više od 200 učenika. Srednjoškolci iz 10 razreda još uvijek su u svojim učionicama i zabarikadirali su se zajedno s učiteljima. Policija je otvorila telefonsku liniju za pomoć roditeljima i učenicima, koji su se okupili oko škole. U blizini je smješten i centar hitne pomoći kako bi prihvatili djecu čim izađu iz škole.

Očevid je u tijeku, a za drugim napadačem se još traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene