Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Država New York

Krvoproliće u SAD-u: 10 osoba mrtvo u pucnjavi u trgovačkom centru. Napadač je sve prenosio na internetu?

Pucnjava u trgovačkom centru - 4
Pucnjava u trgovačkom centru - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Pucnjava u trgovačkom centru - 4 Pucnjava u trgovačkom centru - 4 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u trgovačkom centru - 3 Pucnjava u trgovačkom centru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u trgovačkom centru - 2 Pucnjava u trgovačkom centru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u trgovačkom centru - 5 Pucnjava u trgovačkom centru - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ilustracija Galerija 1/5 >>
Više osoba je mrtvo nakon pucnjave u trgovačkom centru u gradu Buffalo u državi New York.

Neki, poput AP-a pišu da je 10 osoba smrtno stradalo. Toliko piše i lokalni The Buffalo News pozivajući na izvor u policiji. 

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Napadač je navodno u trgovački centar ušao s puškom, a na sebi je imao i pancirku. Pet mrtvih pronađeno je na parkiralištu, a ostali u supermarketu. Američki mediji javljaju da je najmanje još troje ozlijeđenih, dvoje teško.

 

 

Policija zasad upotrebljava samo konstrukciiju "više poginulih".

No potvrdili su da je napadač priveden. Drugih detalja najnovijeg krvoprolića u SAD-u još nema. Motivi se ne znaju. Izvor iz policije kazao je medijima da je napadač nosio vojnu kacigu s kamerom. Istražuje se je li napad prenosio uživo, što je informacija koja se pojavila na nekim društvenim mrežama.

Također se istražuje je li prije toga objavio neku vrstu manifesta. 

Svjedoci su opisali kako su vidjeli napadača odjevenog u maskirnu odjeću.

Neki su medijima ispričali kako je riječ o muškarcu u kasnim tinejdžerskim ili ranim 20-im godinama. Na glavi je navodno imao crnu kacigu, a u rukama "nešto što se činilo kao puška".

Supermarket se nalazi u većinski crnačkoj četvrti, pet kilometara od centra Buffala, grada u saveznoj državi New Yorku.

  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene