Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počela najavljena revolucija

Proradio Facebookov mail - hoćete li ga koristiti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnicima najraširenije društvene mreže Facebooka postao je napokon dostupan servis elektroničke pošte u sklopu njihovih profila.

Proširenje usluga koje Facebook nudi svojim korisnicima, a koje je njegov osnivač Mark Zuckerberg spektakularno najavio sredinom studenog prošle godine počelo je uvođenjem sandučića elektroničke pošte. Svoje nove opcije, iz Facebooka su prozvali 'ubojicama gmaila', a tržišni analitičari sporili su oko toga hoće li Facebook zaista uništiti Google-ov servis elektroničke pošte.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A1 donosi Samo jedna naizgled bezazlena poruka može vas skupo stajati: Što je phishing, ali i kako se ne upecati Mislav Bago u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U DNEVNIKU NOVE TV Mislav Bago: "Ovo je ozbiljan problem za Dalić i Plenkovića. Po nekim informacijama, idućih dana krenut će lavina mailova"

>> VIDEO: Facebook predstavio komunikacijsku revoluciju!

>> Facebook predstavlja 'ubojicu Gmail-a'

Revolucija je počela, a hoće li zaživjeti, ovisi o tome da li će više od pola milijarde korisnika Facebooka prihvatiti novotarije. Za aktiviranje sandučića elektronske pošte potrebno poslati zahtjev Facebooku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene