Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsjednut nestankom

'Pronašao sam mjesto gdje je zakopana Maddie'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samoprozvani istražitelj Stephen Birch kaže da je koristio poseban uređaj pomoću kojeg je locirao tijelo nestale Madeleine McCann.

Južnoafrikanac tvrdi da je pronašao mjesto na kojem je zakopana Britanka. Djevojčica je nestala kada je ima tri godine, u svibnju 2007. iz ljetovališta u Portugalu u Praia da Luzu gdje je bila sa svojim roditeljima Kate i Gerry McCannom te mlađim bratom i sestrom.

Pročitajte i ovo Madeleine McCann POTRAGA U PORTUGALU Novi trag u slučaju nestanka Madeleine McCann: Pretražit će se brana i jezero Slika nije dostupna Okruglih 20 VIDEO Roditelji nestale Maddie McCann objavili poruku koja para srce na poseban dan

Birch je opsjednut s Madeleininim nestankom te je potrošio više od 30.000 američkih dolara na opremu u potrazi za Maddie, javlja Sky News. 'Ja samo želim riješiti misterij', rekao je Birch.

>> Majka objavljuje drugu knjigu kojom financira potragu za Maddie

Otkrio je da mjesto na kojem je, kako tvrdi, mrtva djevojčica, u blizini apartmana iz kojeg je nestala. 'Analizirao sam nalaze i oni upućuju na iskapanje i prazninu te na nešto što bi mogle biti ljudske kosti', rekao je.

Portugalskoj policiji i Scotland Yardu donio je kopije dokaza te ih oni sada proučavaju. Roditelji nestale djevojčice nisu komentirali ove informacije. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene