Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Švedski heroj

Prolaznik uhvatio dječaka koji je padao sa 7. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji dječak čudesno je preživio pad sa sedmog kata u švedskom gradu Gothenburgu. Dvojica policajaca primijetili su ga kako visi s prozora i dok su oni pohitali u zgradu prema stanu, slučajni prolaznik stao je pod prozor i spriječio ono najgore.

Nakon što su primijetili kako dijete visi s prozora na sedmom katu, dvojica policajaca pohitala su prema mjestu događaja i obojica ušla u zgradu. Nisu uspjeli stići na vrijeme, no ipak, dječaka kako visi s prozora primijetio je i slučajni prolaznik te brzom reakcijom i instinktivno pokušao dječaka u padu uloviti. Hrabri prolaznik na taj je način ublažio smrtonosan pad dječaka i vjerojatno mu svojom zaslugom spasio život, pišu švedski mediji.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Dječak je ubrzo nakon nesreće prevezen u sveučilišnu bolnicu Sahlgrenska gdje se nalazi u teškom, ali stabilnom stanju. 'Njegovo stanje nije opasno po život', rekao je glasnogovornik bolnice Göran Samuelsson. Policija slučaj tretira kao nesreću jer smatraju kako je moguće da se dječak zatvorio u sobu, tako da roditelji nisu niti mogli znati što se događa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene