Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slatki snovi

PRODAJE SE KUĆA Novi kupci uz kuću dobivaju i tijela bivših vlasnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadnji vlasnici su bili bračni par Hugh i Joyce Griffin, slikari iz Teddingtona.

'Prodaje se kuća sa četiri spavaće sobe, četiri predsoblja, dvije radne sobe, jednim kupatilom i velikim vrtom. Uz male prepravke idealna je za jednu obitelj. Cijena je 650.000 funti, a sagrađena je 1875. godine', stoji u oglasu agencije za nekretnine Prime Location u Velikoj Britaniji za kuću u londonskom predgrađu Teddington.

Pročitajte i ovo Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

Prodana je najpoznatija kuća ikad!

Oglas zvuči kao svaki drugi oglas, ali na samom kraju opisa kuće stoji ključna rečenica: 'Napominjemo da je posljednja želja zadnjih vlasnika bila da budu pokopani u svom vrtu i tamo trenutno počivaju u miru.'

Upravo tako – s kućom vrijednom oko 6,5 milijuna kuna novi će vlasnici dobiti i grob bivših vlasnika koji su sahranjeni u stražnjem vrtu.

Zadnji vlasnici su bili bračni par Hugh i Joyce Griffin, slikari iz Teddingtona. Joyce je umrla prije dvije godine, a u vrtu ju je sahranio suprug Hugh. On je umro 23. veljače 2013. Godine, a obitelj ga je sahranila pored supruge.

Kupac za ovu kuću se još uvijek traži.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene