Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procurila snimka razgovora:

VIDEO Snajpere koji su sijali smrt na Majdanu angažirali organizatori prosvjeda?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove informacije o događajima na Majdanu procurile su zajedno sa snimkom razgovora Catherine Ashton i estonskog šefa diplomacije. Sudeći prema njihovom razgovoru snajpere u Kijevu su angažirali organizatori prosvjeda.

Snajperisti koji su na Majdanu pucali na prosvjednike i policiju navodno su angažirali organizatori prosvjeda na Majdanu. Upravo na to ukazuje snimka razgovora Catherine Ashton i estonskog ministra vanjskih poslova Urmasa Paeta.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Preuzeli strateške položaje: Rusi zauzeli baze za lansiranje projektila

''Postoje sve jače indicije da iza snajpera u Kijevu nije bio Janukovič nego netko iz nove koalicije', rekao je Paet. 'Mislim da ćemo ovo htjeti istražiti. Nisam ovo znala, to je zanimljivo. Zaboga', odgovorila mu je Ashton.

EU najavio pomoć Ukrajini od 11 milijardu eura

Radi se o snimci telefonskog razgovora nakon što je ministar Paet 25. veljače, na vrhuncu napetosti posjetio Kijev. Paet je rekao i kako je razgovarao s liječnicima koji su zbrinule one koje je pogodio snajper. Oni su mu rekli kako je isti 'potpis' i isti metak pogodio i prosvjednike i policiju, piše RT.

Paet je u Kijevu razgovarao i s Olgom Bogomolec, glavnom liječnicom mobilne klinike na Majdanu, koja je organizirala prijevoz ranjenika u susjedne zemlje. Upravo ona je za brojne smrti okrivila snajpere.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene