Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra majka

Probudila se usred noći, vidjela pitona na bebinoj ruci i spasila joj život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uznemirena mačka probudila je majku sikćući. Kad je otvorila oči i pogledala prema bebi, vidjela je veliku zmiju ne njezinoj ruci i jednostavno reagirala.

Tess Guthrie, 22-godišnja majka iz Lismorea u Australiji, bacila se na 1,80 metara dugog pitona i zgrabila je zmiju malo ispod glave. To je bilo dovoljno da piton zarije zube u ruku njezine djevojčice čak triput, no Guthrie nije odustajala i uspjela je maknuti zmiju sa svoje kćerkice.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija od Australije Europska vojna sila nabavlja više od 100 oklopnih vozila

>> Zamislite da na izletu doživite OVO!

'Mislila sam da imam noćnu moru, ali sam ubrzo shvatila kako to nije bio samo san', rekla je Guthrie, a prenosi Daily Mail.

Brzo je pozvala hitnu pomoć i profesionalnu pomoć. Hvatač zmija Tex Tillis, koji je došao na mjesto događaja, istaknuo je kako zmija zapravo nije imala namjeru napasti bebu.

'Pokušavala se utopliti grupnim zagrljajem. Pitoni imaju ispod donje čeljusti osjetila koja im omogućuju da svijet vide u infra crvenom spektru. Stoga, u mraku bi oni bebu vidjeli kao izvor topline', pojasnio je Tillis.

Piton koji je ugrizao bebu star je između šest i deset godina, procijenio je Tillis i dodao kako ni po čemu nije bio ogroman primjerak svoje vrste. 'Oni narastu puno, puno veći', dodao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene